Dijelovi/Dodaci & Collection

Mercedes-Benzovi originalni dijelovi i posebna dodatna oprema.

U ponudi imamo originalne rezervne dijelove Mercedes-Benz te dodatnu opremu, kao i opcijske nadogradnje odobrene od strane proizvođača Mercedes-Benz.
Naše stručni i educirani djelatnici su Vam uvijek na usluzi kako bi Vam pomogli u svakoj situaciju oko osiguranja novog originalnog dijela i dodatne opreme.

Kontakt – Dijelovi/Dodaci/Collection

Automobili Škojo
Ulica borova 1
31000 Osijek

Tel: 0800 94 24
skojo@skojo.hr

Radno vrijeme:
• Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 h
• Subota: 8:00 - 13:00 h

Odaberite brzu pomoć, stručne djelatnike i najbolju kvalitetu usluge

Unutarnje vrijednosti koje se prepoznaju na prvi pogled.

Jedinstveno pakiranje s hologramskim žigom daje Vam dvostruko jamstvo: možete biti sigurni da je Vaš rezervni dio zaista originalni dio marke Mercedes-Benz te se pouzdati u to da se u paketu kriju vrhunska kvaliteta i sigurnost. Jer svaki se dio pomno razvija, ugrađuje i zatim testira. Zbog toga Vaše vozilo neosporno ostaje Mercedes – tijekom čitavog životnog vijeka prepoznatljivo je po svojoj kvaliteti.

Content teile teile1
Content zubehoer teile

Dotjerajte svoje vozilo! Praktičnim i očaravajućim rješenjima za još više komfora, ljepši izgled i veću sigurnost možete sasvim individualno nadograditi svoje vozilo. Ponuda Mercedes-Benz originalne posebne dodatne opreme opsežna je i nudi Vam brojne mogućnosti da ostvarite svoje želje. Svaki komad posebne dodatne opreme ekonomičan je i siguran za primjenu, testirao ga je i odobrio Mercedes-Benz i predstavlja ekstra opremu kvalitete Mercedes-Benza po atraktivnoj cijeni.

Nikad nije kasno.

Brojna dodatna oprema za Vaše teretno vozilo može se sasvim jednostavno naknadno ugraditi uz atraktivne uvjete. Ponuda seže od sustava pomoći pri skretanju preko pištolja na stlačeni zrak i hladnjaka ispod kreveta sve do mreže za zaštitu od udaraca kamenja. Osim toga, bez problema se naknadno mogu ugraditi i softveri kao što su uređaj za mjerenje osovinskog opterećenja, programi vožnje, ojačana dekompresijska motorna kočnica (High Performance Engine Brake), Remote Online ili PPC (Predictive Powertrain Control).

Rado ćemo Vas savjetovati i po želji izvršiti stručnu ugradnju.

Content catalog retrofits
Content collection teile

„On the road again” – fascinacija kamionima.

Bilo da se radi o funkcionalnoj odjeći za putovanje, praktičnim dodacima ili najnovijim modelima kamiona u stvarnom mjerilu za kolekcionarstvo i igranje: otkrijte individualnost Mercedes-Benz kolekcije.

Oni prevoze teške terete i imaju nekoliko stotina konjskih snaga: Kamioni! Tegleći konji koji na ulicama nude snagu i s lakoćom pomiču velike mase. Zajedno sa svojim vozačima, lojalni i pouzdani teškaši čine dobar tim. To je i potrebno jer ipak teret treba stići na odredište sigurno i na vrijeme. Mercedes-Benz nudi funkcionalne i vizualno privlačne proizvode za prave vozače kamiona.

Content asp teile
Servis

Servis

Redovno održavanje, njega, popravci: naše servisne usluge održavaju vaš kamion u optimalnom stanju. S profesionalnom stručnošću i sa što manje zadržavanja. Upitajte nas: Puno se može učiniti i dok vaše vozilo nije trenutno u upotrebi.

Lokacija

Lokacija

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Content kontaktaufnahme

Oslovljavanje:*

Molim da me kontaktirate:

*obavezna polja
Uspješan unos

Poruka je uspješno poslana.

Greška

Došlo je do greške prilikom slanja.

Na vrh