Novi Actros L
IAA Transportation 2022

Novi Actros L

Naši istaknuti proizvodi na sajmu IAA Transportation 2022

Modeli iz obitelji Actros oduševljavaju klijente već više od 25 godina. Otkrijte najnoviju generaciju i jedinstveno specijalno izdanje Actrosa – još štedljivije i komfornije: novi Actros L, novi Actros L Edition 3 i sva integrirana rješenja i usluge koji povećavaju isplativost upotrebe vozila.

Učinkovitiji: novi Actros L. S jedinstvenom kombinacijom vozne dinamike i učinkovitosti te pristupom kompletnim servisnim uslugama za teretna vozila Mercedes-Benz. #GetMore

Više dinamike u vožnji: novi Actros L. S dojmljivom udobnošću u vožnji i radu zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i poboljšanom pogonskom sklopu. Dodatno profitirajte od pristupa kompletnimservisnim uslugama za teretna vozila Mercedes-Benz.
Više partnerstva: Actros L. Iskusite kombinaciju dokazane pouzdanosti i inovativnih integriranih rješenja zahvaljujući pristupu kompletnim uslugama servisa za teretna Mercedes‑Benz Trucks.
Više snage: novi Actros L. Profitirajte od vrlo inovativne i još učinkovitije OM 471 tehnike motora 3. generacije i pristupa kompletnim servisnim uslugama za teretna vozila Mercedes-Benz.
Teaserbild Actros l l s 47 01

* U usporedbi s prethodnim motorom OM 471 2. generacije

Zanima li vas novi Actros L?

Zanima li vas novi Actros L?

Zanima vas novi Actros L i želite dodatne informacije? Za više informacija posjetite našu internetsku stranicu.

Saznajte više

Actros DueL za veću učinkovitost. Usporedite svoj vozni park izravno s novim modelom Actros L. Testirajte 2 tjedna Actros L i steknite dragocjena saznanja o potrošnji, ponašanju u vožnji i ekonomičnosti. #GetMore

Novi Actros L Edition 3 nudi novu dimenziju komfora i dizajna i san je za svakog vozača jer pruža opušten i komforan osjećaj u vožnji kad su u pitanju i oprema i optika. Njegov eksterijer impresionira bijelom bojom cijelog prednjeg aluminijskog dijela. U interijeru vozača očekuje ugodna topla nijansa badema, ekskluzivan kokpit te nasloni za ruke i upravljač u kožnoj izvedbi. Novi Actros L Edition 3 nudi ukupno preko 30 posebnih izdanja u eksterijeru i interijeru s osnovnom bojom koja se može odabrati po želji. No, tko želi novi Actros L Edition 3, mora biti brz – strogo je ograničen na 400 vozila. #GetMore

  • Dodatna oprema

    S novim modelom Actros L Edition 3 odaberite između trideset opcija individualno podesive dodatne opreme za eksterijer i interijer.

  • Puno prostora i velika razina udobnosti

    Novi Actros L Edition 3 dostupan je u objema najvećim varijantama vozačkih kabina, Giga i BigSpace. U kombinaciji s otmjenom kožnom izvedbom u bademastoj boji, ovo vozilo vozaču nudi doista puno udobnosti.

  • Učinkovitiji do 4 %*

    *Zahvaljujući svom motoru s prerađenim pogonskim sklopom i trećom generacijom modela OM 471, novi Actros L Edition 3 troši do 4 % manje goriva i raspolaže još većom dinamikom vožnje.

Zainteresirani ste?

Zainteresirani ste?

Zanima vas novi Actros L Edition 3 i želite dodatne informacije? Za više informacija posjetite našu internetsku stranicu.

Saznajte više
Na vrh