Smanjena potrošnja goriva
Atego

Smanjena potrošnja goriva

Što je niža potrošnja goriva, to su niži ukupni troškovi.

S Ategom su Vam na raspolaganju vozila koja iznimno učinkovito koriste gorivo. Jer što je niža potrošnja goriva, to su niži ukupni troškovi.

Dizajn je za manji otpor zraka optimiran do najsitnijih detalja. Od odbojnika, preko kutnih panela pa sve do krova – sve pridonosi niskom otporu zraka, a time i manjoj potrošnji. Aerodinamične komponente dostupne u dodatnoj opremi mogu dodatno smanjiti potrošnju.

Pregled prednosti.

  • Besprijekoran program motora Euro VI: dvije klase obujma motora, sedam razina snage od 115 kW (156 KS) do 220 kW (299 KS)
  • Niska potrošnja zahvaljujući štedljivim, učinkovitim motorima i kratkom vremenu prebacivanja stupnjeva prijenosa
  • Prijenosi na stražnju osovinu i program rada mjenjača ovisno o načinu korištenja
  • Dodatni potrošači sa smanjenom potrošnjom goriva
  • Izvrsna aerodinamika

Maloj potrošnji pridonosi i velik izbor prijenosa na stražnju osovinu i mjenjača, ovisno o namjeni. Osim toga, kratko vrijeme prebacivanja stupnjeva prijenosa i štedljivi dodatni potrošači, kao što su sustav upravljanja stlačenim zrakom s mogućnošću regulacije prema potrebi te pumpa servoupravljača, pomažu prilikom smanjivanja potrošnje goriva.

Spektar snage motora. Štedljivi Ategovi Euro VI motori dostupni su u dvije klase obujma i sedam razina snage od 115 kW (156 KS) do 220 kW (299 KS).

Svi se Euro VI motori odlikuju niskom potrošnjom. Visokotlačno ubrizgavanje s do 2.400 bara tlaka ubrizgavanja i hlađena recirkulacija ispušnih plinova 4-cilindarskih i 6-cilindarskih rednih motora osigurava nisku potrošnju i izgaranje s vrlo malo čestica čađe.

Na vrh